top of page

OP ZOEK NAAR EEN 
LOCATIE VOOR ALLE KERSTACTIVITEITEN OF START VAN HET NIEUWE JAAR?

KANT-EN-KLARE
ZALEN & TENTEN

Voor iedere gelegenheid biedt het Winter Walhalla de uitkomst. Onze zalen en tenten zijn kant-en-klaar. Dit betekent dat alles is uitgerust met volledige horeca, techniek en meubilair.

Wij regelen het, jullie genieten!

Winter Walhalla 08-12-2023_NOLOGO-83.JPG

DIVERSE
ARRANGEMENTEN

De mogelijkheden in het Winter Walhalla zijn eindeloos! Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een feestelijke kerstborrel of een sfeervol diner, onze tipi tenten en zalen bieden de perfecte setting. Om het plaatje compleet te maken, bieden wij diverse arrangementen aan. Organiseer een gezellige borrel, geniet van een smaakvol diner of dans tot in de late uurtjes in onze Après-Ski Bar. De keuze is aan jou! Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Winter Walhalla 08-12-2023_NOLOGO-106.JPG

WKR &
BUDGET

Bij Winter Walhalla hebben we voor elk budget mogelijkheden. Of je nu kiest voor het afnemen van specifieke faciliteiten of een compleet arrangement, we bieden flexibiliteit om aan je wensen te voldoen. Daarnaast kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om je evenement binnen de Werkkostenregeling te laten vallen, zodat je kunt profiteren van fiscale voordelen.


Bij Winter Walhalla streven we ernaar om met je mee te denken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Ons ervaren team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je evenement perfect aansluit bij je budget en behoeften. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen de ideale invulling kunnen creëren.


Maak deze winter onvergetelijk voor uw bedrijf en reserveer nu bij het monumentale Pesthuis of neem contact met ons op voor meer informatie, want er is een beperkt plek. Wij garanderen een betoverende ervaring vol warmte, gezelligheid en plezier.

WINTERSE SPELLEN
& ENTERTAINMENT

Op zoek naar een activiteit bij de borrel? Of is het tijd voor het jaarlijkse uitje? Ga dan bijvoorbeeld onderling de strijd aan met diverse winterse spellen, zoals Bierpul schuiven en natuurlijk Spijkerslaan. Of gooi een balletje op onze Jeu de boulebanen. Toch op zoek naar iets anders? Geen probleem, laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Ook bieden we diverse vormen van entertainment aan. Van allround DJ tot volledige band en van Pubquiz tot Muziekbingo! Vraag naar de mogelijkheden.

Winter Walhalla 08-12-2023_NOLOGO-75.JPG
bottom of page